byebye ;)

det va ett jävla hoppande på mig, men nu sticker jag här ifrån igen!
Ni finner mig nu mera här : 
http://nattstad.se/mammatuttis
http://nattstad.se/mammatuttis
http://nattstad.se/mammatuttis

hoppas ni fortsätter följa mig och ge mig söta kommentarer! poss på er. 

Byta?!

Hm funderar på att byta tillbaka till nattstad!
Svar på vad som händer kommer ikväll.
Poss ❤


God natt!

Med denna sötis bilden säger familjen stadler Isaksson god natt (: ❤


Jag behöver inte er.

Asså när jag va singel ville "vänner" ses hela tiden, när jag blev tsm med Benjamin hörde inte ens min "bästa vän" av sig längre, och värre skulle de tydligen bli, det som förändrade mitt liv va tydligen inte possessivt för "vännerna", jag blev gravid, folk snacka om att dom skulle stötta mig genom graviditeten, finnas där och hjälpa mig, dom ända som fanns till 100% va mina familjer, alla "vänner" gick upp i rök, hälsa knappt när man såg dom, varför? För jag nt kunde dricka längre? För jag växt upp? För jag helt plötsligt skulle bli mamma? För jag blev gravid "för snabbt"? Ja de undrar jag, för de skumma är, när Emilio hade kommit, DÅ passar se, alla vill ses, skriver grattis, gillar mina bilder och försöker verkligen bry sig? Men varfan va ni under mina 9 månader som gravid?! Var va all hjälp och stöd ni lova? Fuck er seriöst, finns bättre än er, mina familjer är allt jag behöver, vad ska jag med er till? Kan ni dissa mig för jag blir gravid kan jag dissa er för ni inte har barn, right?


Jag är lyckligare nu.


En evighet.

God kväll! Trött som faaaan idag, har inte haft ork till något, nu har jag iaf fixat mina naglar och ska ställa mig i käket och baka kaka, får se om de blir gott, men brukar inte ha problem att göra goda saker ;) milo sover mot mitt bröst, mätt och belåten, ska in och lägga han i sin säng nu, om han inte vaknar då dvs, men de e då de e skönt att man inte är ensamstående och har en sambo som verkligen tar hand om sin son så kanon bra!! :) nej dags att få något gjort så vi kan ha lördags mys innan säng dags :) Poss ❤


Mobilinlägg

Förlåt för dålig uppdatering men de har varit mycket att göra senaste dagarna, igår va vi på Ikea med mamma och pappa, sen höll vi på här hela kvällen. Emilio sov från 1-7 utan att vakna, duktig kille! Sen sov vi vidare till 11 då kom min älskade hem med bullar och gav mig frukost på sängen, så söt! Sen har jag städat& tvättat, nu äter lilleman sen ska vi gå bort till ö&b och köpa spackel och sånt sen fortsätta här hemma. Riktigt mysigt kommer de bli här :) kommer bilder sen :)


bvc mobil inlägg

idag var vi på en veckas kontroll på bvc, då passa även jag på att väga mig och på 9 dagar har jag gått ner 11 kg, från 71 - 59, ganska sjukt att se dom sifftorna på vågen och jag e kanon nöjd! hoppas lite till försvinner för snart passar mina jeans mig :D lilleman vägde 4040 g när han föddes när vi åkte hem vägde han 3896 g och idag vägde han 4150 så han har gått upp bra :D de går bra för oss båda (: ! nu e de nanne dax, natti!

RSS 2.0