ses bitches!

BLOGGUPPEHÅLL!!!

nu är vi äntligen hemma igen.

Sov hos syster och hennes pojke inatt så därför har jag inte bloggat, hade en myskväll med skräck film, godis, läsk, god mat& wii, tyvärr blev det inte så lungt som hoppats då simba blir väldigt stimmig när han är med andra hundar, hm, får vänja bort de.. Nu ska jag sätta i hårfärg i håret sen gå in i duschen när det e dax för det att tvättas ur, sen ska vi äta typ toast, sen blir det mys med chips och dippa och film, imorgon börjar praktiken och jag ser fram emot det faktiskt :) kommer bli awesome!

bye bye sweden!

heh ganska kul.. asså där e skit grymma spelare när dom spelar för sig men sätta ihop ett lag av dom blir inge bra! aja jag är inte insatt i em och skiter i vilket, snart börjar allsvenskan igen iaf wiho, då får vi se vårt fina ljusblåa lag spela igen! Just nu sitter jag och äter soppa och två rostade mackor, mums! snart ut med hunden sen sova, imorgon väntas det nya äventyr, mer om det då ;) poss!

fräcsha upp och göra vid sig

Nu ska jag plocka undan lite här inne, sen hoppa in i duschen för att känna sig fräsch till fotbollen börjar, blir mys med älskling, högt ljud på och hejjande! dock vet jag redan att sverige förlorar så de e skit samma men men thats life ;) haha.. eller om man kanske skulle gå in till lödde och se den? hmm hade varit trevligt att gå bort till krogen, men nä vi blir nog hemma iallafall! nu ska jag se till att något händer här, poss!

Love oh love


problem med att logga in?

God morgon boys and girls! hm igår och idag har jag haft problem med att logga in här på min blogg, man skriver in användarnamn och lösen och klickar på enter/logga in med musen men inget händer? mega skumt! men som tur är så kommer jag in till slut haha :) Idag ska vi städa och packa här hemma, söka lägenheter och bara ha fokus på det, ska sova riktigt länge i helgen för på måndag ställs klockan på 06:30, jag kommer dö, eh ja! haha .. men jag får överleva, och det är egentligen skit bra att jag fått en praktik där jag börjar så pass tidigt nu innan milo kommer för då e de inte sååå segt att gå upp på morgonen, okej kanske en annan sak om man blivit väckt flera gånger på natten :o haha.. Anyway har precis ätit lite gröt, dock va där inget så mycket havregryn så ska ta lite yougort nu med, för blev inte direkt så mätt på så lite, pojken fick ju hälften också :)

jag e ändå ganska dålig...

hah ganska dåligt av mig att lova ett inlägg efter mötet men att det ändå inte blev så, har varit mycket idag, hjärnan har varit i arbete hela dagen och jag har varit helt slut, börjar på caféet på måndag, 8-13, näjs! lägenheten vi skulle kolla på idag blev inte av, och min pojkvän är lagom död och sover djuuupt i soffan, dock va han vaken en liten stund precis, men jag passar på att vika tvätt och blogga ;) ska snart in och bädda fint sängen, gå ut med hunden sen väcka min älskade prins så ska vi mysa ner oss i sängen istället :) Hoppas ni haft en lite lugnare dag idag, om inget annat, roligare ;) haha. poss!

uppe med tuppen, nästan iallafall

God morgon, jag är jätte trött, men har iallfall fått sova ca 7 timmar, så det är bra, nu ska jag göra mig klar för möte ang praktik på ett café, wihu va kul (a) hoppas bara att det flyter på där och att intresset håller i sig, sen hämtar mamma oss så åker vi till kävlinge, men bloggar från telefonen eller något efter mötet, så ni vet hur det gick ;) nu måste jag kila, have a nice daaaaayy!

jag orkar inte mer idag.

jag är så trött så jag höll på att börja gråta framför mamma på hennes jobb idag (hon jobbar i kassan på maxi....) så jag orkar inte blogga något allt idag, haft en toppen dag iaf! ni får en bild så skriver jag mer imorgon, poss!


dags att göra sig iordning

God morgon underbaringar, nu är jag uppkommen ur sängen, påklädd& pigg, ska snart slänga upp håret och slänga på lite smink, idag ska en hel timme egnas åt att bara prata om min älskade son, få svar på allt jag undrar (vilket har blivit 1000 frågor!) och kolla så min kropp mår bra& såklart även fall Emilio mår bra :) till sällskap kan tyvärr inte min älskling följa med, men min saknade och älskade vän, Izabella följer med mig, tackar jag hjärtligt för, tycker inte om att va där själv heh.. sen går vi hem till henne och har en massa tjejprat like good and old days! nu ska jag sätta på te vatten och börja fixa mig, ska nog även byta  byxor så dessa spänner är jag sitter ner, inga jeans går att ha längre, buhu! uppdaterar sen från kävlinge eller när jag kommer hem, poss!

jag e ganska bra, bättre, bäst.



Spindelamannen, kladdkaka& massa mys med min älskade sambo! 

Fullbokat.


ställer frågan om och om igen, vad hände?

Sitter och tänker tillbaka, tillbaka på dagar man hade med dom som då var ens bästa vän.. visst saknar man, även om man är ovänner, även om man inte ens hälsar längre eller inte ens kollar på varandra, minnena sitter kvar, och ibland önskar man faktiskt att man kunde vrida tillbaka tiden.. 







Försenat inlägg!!

Hej, asså sorry för att jag inte uppdaterat tidigare, men somnade som en stock efter skolavslutningen, eller jag packa och åt faktiskt där emellan. Det va en jätte fin skolavslutning och jag är verkligen avundsjuk på vissa av dom små som har röster som heter duga, där va tre töser som uppträde, gud va duktiga dom va, deras röster kilades fast riktigt i hjärtat! Och min lilla lillasyster är inte så liten längre, tänk att om bara ca 3 månader börjar hon högstadiet.. lilla tösen! Här har ni två bilder från skolavslutningen, det översta är min lillasysters klass (andra från vänster är louize) och den andra är en bild på blomman hon fick av mig och älskling :)
(ska fixa med bilderna och så nu så de blir fint och vi slipper dom här vita hörnen!!)



jag lägger benen på ryggen

Fotbollen går ju sisådär, tyävrr! hade varit häftigt om sverige gick vidare, inte för jag är så insatt i just em, de e ju allsvenskan för mig som ni kanske vet?nu har jag gjort mina övningar, jobbigt med en mage som är i vägen haha ^^ snart ska jag ta en dusch och smörja in magen, och lägga mig nyduschad med min älskade vid min sida, finns de något underbarare? nu ska jag först noppa ögonbrynen lite och sen bege mig in i duschen! Vi hörs mer imorgon då där kommer bilder från lillasysters skolavslutning :)

städa städa varje fredag också varje jul.

Rökfria två veckor idag, vi e grymma :DD

nu ska jag pilla lite med bloggen, ni vet den stora förändringen som kommer komma? ;) heh.. Ang besöken på vårdcentralen så kom vi faktiskt med besek där ifrån, ingen av oss är döende heh ;) nä älskling fick antibiotika (han har utslag på kroppen för er som missat det) och jag fick lära mig ca 7 övningar jag ska göra här hemma, kanske visar er i ett video inlägg? alltid bra med lite övningar ju eller hur? Är det något ni skulle vilja så skriv det så fixar jag det! vi ska börja med övningarna idag, fall vi orkar efter fotbollen dvs o_O hihu, imorgon är det skolavslutning för min lilla tjej som slutar sexan, vänta VA?! hon va precis jätte liten ju? min lillasyster har blivit en stor tjej!! Galet vad tiden går fort, det är nog mååånga som tänker så om mig med, vafan lilla pernilla? haha.. Anyway så det blir väl att ha något lite extra imorgon, siden rosett under tuttarna hihi, nä men vi får se imorgon! nu ska jag hänga tvätt sen leka med bloggen, poss!

vårdcentralen x 2

Nu sitter vi och äter frukost, mannagrynsgröt så sjuuuukt gott! ska snart bege oss in mot lödde för ett läkarbesök med min pojke som ska va där 11, sen klockan 1 ska jag va hos sjukgymnasten, stammisar eller vad? mellan besöken ska vi bort till ica och handla tvättmedel och så! Och idag håller vi tummarna för allt vi kan, jag e sååå nervös!! Anyway pigga och glada e vi alla fyra idag (jag, benjamin, emilio& simba) så de e bara att hålla humöret uppe, så gott det går ;p nu måste jag bli klar, sen ska vi gå, poss!

Nu tvekar jag grovt..

hm, nu har jag lärt mig allt jag vill kunna, men blå, alltså, det är så inte jag, och varför ska jag tvunget ha en blå blogg för jag väntar en pojk? för jag tänkte att detta skulle vara en "mamma blogg" men jag e mer än mamma, jag är faktiskt en nybliven vuxen som har mycket mer att skriva/visa än om min graviditet, så varför ska grunden va blå när det inte är jag? funderar starkt på att ändra den, men då fixar jag designen sidan om så kommer den sen när den är klar, kommer använda min tidigare blogg här för testningar osv, så desginen kommer fixas helt i hel het på en gång sen, men om det blir idag, imorgon eller nästa vecka, det vet ingen, inte ens jag ;) men blå kommer den iallafall sluta vara inom snarast tid, och jag vet redan vilka färger den ska bestå av!

home sweet home

Hej sötnosar! jobbig dag idag därför har bloggandet varit kasst, har även varit hemma hos mamma och pappa för att komma hemifrån lite, nu har vi precis kommit hem, nu ska jag snart baka kladdkaka, men vill göra något speciellt, hm, får se vad jag hittar på, med glass/grädde, får se vad som frästar mest för att sen mysa till film. är egentligen jätte trött, så ska bli skönt att krypa ner i soffan med min älskade skatt, en sprallig bebbe och en mysig hund, (även om hunden inte kommer va i soffan) imorgon väntar sjukgymnast och läkarbesök, ska även inom ica och handla lite, ringa samtal och få lite besek, tror dock de kommer va dåliga besek tyvärr :/ .. menmen såna måste man också leva med ibland, right? det e bara att le mot morgondagen.. nu ska jag kolla lite recept och se om man hittar något kul, :)

Graviditeten - v 25+0(26)

Fram tills nu har barnets hjärna sett slät ut. Nu bildar hjärnan de karaktäristiska fårorna och fördjupningarna på ytan för att göra plats för alla nervcellerna.Nu vet man med säkerhet att barnet reagerar på ljus. Barnet håller faktiskt upp händerna framför ögonen när ljuset träffar dem.Barnet sover nu i längre, ostörda perioder och ibland samtidigt som du. Om barnet föddes nu skulle det ha goda chanser att överleva. Det är fantastiskt och väldigt betryggande att tänka på.


bilden e från igår men de är väl ingen större skillnad haha..


parkväll med syster och jimmy

nu är min älskade syster och hennes pojke påväg hit för en mys kväll med spela spel och umgås, mysigt! ska släcka ner här nu och tända lite ljus och så hade jag tänkt, de e ju extra mysigt ;) dock mår jag inte alls bra, ont i hela kroppen, hängig, varm och kan knappt hålla ögonen öppna, men det ska bli mysigt med sällskap, parkväll hihi ;) ska försöka få ihop lite bilder som isf kommer ikväll eller imorgon :)

min egentid består av


en riktig vän står vid din sida livet ut.

1999 träffa jag hon som blev min bästis, tyvärr gled vi från varandra med åren, idag har vi hyffsat likadana intressen men är ändå så olika, vi umgås inte mer som förr, men jag vet att du är en av få som är äkta, för vad det än har varit har du alltid stått vid min sida, stöttat& peppat mig, tack för allt! 

bild sen typ, 2007/2008?


maten står i ugnen och magen e tom

fast ne, magen är ju faktiskt gaaanska så full, fast av en bebbe ;) haha.. Dagens mat blir kassler, potatis, frysta grönsaker& bearnaisesås i en gratäng typ, mormor har gjort de till oss innan och de va verkligen super gott :) får hoppas jag lyckas lika bra, dock va där mycke mer sås på hennes än vad där blev på min, men skitsamma de ska nog bli bra ändå :D och nu har jag gått med lock för ena örat skit länge och tycker de kan släppa nu, liiite jobbigt att höra sina andetag som om där stod någon och blåste i örat och inte veta om man pratar högt eller lågt, bah.. nog med gnäll, eller jo en sak till, jag skar mig i fingret... tjillevippen!

trött& frysen men rastlös!

hm, sämsta kombinationen? ska snart hämta in en maskin tvätt och släng in en till (ja en hel del tvätt, eftersom vi är usla på att tvätta) sen ska jag fixa ögonbrynen, dricka te och inta chillmode! fett sugen på chokladpudding så man kanske skulle göra lite? nä, fan... måste packa.. gash :| orkar inte packa nu, vill ta de lungt, andas, finna ro! baah blir lite galen här..


love 

promenad i solskenet& blåsten.






beslutsångest...

Smala, mellan eller breda ögonbryn?! håller på att låta mina växa ut där inne på punkt 1 (if you know what I mean?) men är osäker på om jag ska ha dom så att dom e breda där inne eller om jag ska noppa bort det igen.. mina ögonbryn är så pass låga så de e svårt att välja, därför brukar det oftats bli tunna för det ska se ut som dom sitter högre.. någon med bra råd/tips!? 




äntligen, solen skiner igen!


ooh vilken härlig känsla att vakna och kolla ut genom fönstret och se att det e fint väder, äntligen!! hoppas det blir varmt så man kan sola hih, men troligtvis inte.. Idag vet jag inte alls vad som händer mer än tvätta& noppa ögonbrynen, hm, e det varmt så ska vi ju såklart sola& ta en runda med hunden till ån, han älskar ju att bada, men vi får väl se! :)

A smile is the best makeup you can wear.


Det är jag som är doktor Pernilla!



Jag får ta hand om min stackars pojkvän ju, så sprita händerna, på med handkar, och be han strippa, smörja in honom och se hur han sakta men säkert läker (: oh va han ska serva mig när jag fött, haha inte en chans att jag blir sängliggande! hatar det, finns inget värre än när man vet att man sovit bort dagen, nu ska jag bädda sängen, rena sängkläder, sen ska jag nog be älskling att vi ska tända ljus och spela kort och bara ha en anmält mysig stund tillsammans, finns inget bättre än att dela en sån stund med någon man verkligen älskar& det gör jag med min pojkvän :) He is the best! 

före och efter!

Som ni ser är det ganska mycket som ändrats här på bloggen!
(headern kommer säkert ändras snart igen)
Här har ni före och efter bilder.. 

Före:


Efter:



himlen är oskyldigt blå.

h3h3 jag fixade de jag behövde hjälp med själv hihi stolt tjej :D jag va sååå trött igår, hittade inte det någonstans, sen kom jag på att det är nog lättare att googla och wipps, så enkelt va de ;) nu börjar jag bli ganska så nöjd med min design, har faktiskt klurat ut exakt allt själv, och det e grymt för det e mycket jag aldrig gjort innan som bara har gått upp för mig nu att man gör si och så, ska dock fixa så här kommer små söta gula smilysar i inläggen också sen e jag nöjd ;) fin slipas ska det väl också skulle jag tro! Det ljusblåa e helt klart eftersom jag väntar en pojke :}

Vad som händer här i vårt lilla hus just nu är att jag sitter och pillar vid datorn med en stor kopp te& lyssnar på mys musik, pojken sitter bakom mig i soffan och spelar xbox och vår knäppa vovve springer runt och hoppar och har sig, han är överlycklig för sina ben han har nu, ett enormt oxben, ett "vanligt" hundben& tre märjben, och sin fina vita filt med röda& rosa blommer, sååå manligt ;) haha.. han får ha den tills vi köper en kudde till han istället, han ska få en stooor mysig kudde och sin egen hörna när vi flyttar, helt klart! :) vår lilla bebis. 


en härlig sommar bild, två år gammal, de e helt sjukt va tiden gått snabbt, en dag i kristanstad med Emelie, Jimmy& Tim. En dag som aldrig kommer tillbaka, jag sparar minnena, vila i frid tim!


äntligen hemma i värmen...

Efter att varit i lund kom vi hem, men åkte nog lika snabbt igen, då benjamin behöver åka till läkaren, han har lite utslag så han ska smörja sig nu, på måndag blir de hel dag på vårdcentralen då jag ska till sjukgymnasten och han till läkaren igen, haha knas.. nu är jag verkligen helt slut, vi ska äta inbakad calzone(?) pizza och sen däckar jag ett tag, poss!

är det redan sommarlov?


Guuud, jag upptäckte precis att det redan gått en år sen 92.orna tog studenten, det känns som max ett halv år, och att det redan är dags igen, va de verkligen såhär tidigt på året förra året med? eller e det verkligen dags nu? har tappat min tidsuppfattning.. 

Här är kallat och mina pojkar sover, jag ska sätta igång duschen sen ta en varm dusch, efter det blir det frukost och väcka älskling, ut med hunden, sen blir vi hämtade av mamma, pappa& storasyster, tinget i lund sen chinabox mMm! Kanske kommer ett litet mobilinlägg, who knows? håll utkik för nu måste jag kila! Poss


avslutningen i ettan, andreas, jag, emil,
aw dom där små killarna tar studenten idag, FYFAN VA NI ÄR BRAAAAA!

Längtan blir starkare för var dag.

Att veta att du är så nära men att vi inte kan hålla dig, pussa på dig, mysa med dig och ge dig all vår kärlek är jobbigt, längtan blir större för var dag som går, jag vil ha dig här hos mig nu, få känna din närhet och andas in din lukt, vill se ditt första skratt, se dig första tand växa ut, se dig ta dina första steg, höra dig säga dina första ord, höra hur du säger mamma till mig, den tanken får det att pirra i magen på mig, jag ska bli mamma, jag kan inte fatta det än, det lilla livet jag har i magen nu ska jag uppforsta, leva med tills jag dör, men inte som vän, inte som moster, inte som kusin, inte som syster, utan som mamma det är verkligen obeskrivligt, ni mammor som läser detta fattar min känsla, första barnet, då man bara går och räknar vecka för vecka, dag för dag, och man känner verkligen hur snabbt tiden går, gud.. jag älskar min son av hela mitt hjärta, jag kommer kämpa för han tills dem dagen jag hamnar i graven, jag ska skydda han med mitt eget liv, jag ska ta hand om honom!!

Mammas& pappas fina prins Emilio 

Du är inte trasig, behöver inte fixas.

Datorn är fixad nu, tackvare min älskade wiho, en glad tuttis som kan blogga ;) har inte varit hemma på hela dagen och därför inte heller kunnat blogga, vi var först hemma hos mamma och pappa sen åkte vi in till lödde och handla mat etc, nu är skafferiet så fullt som det bara går även så frysen, kylen kunde vi fått plats med mer i, men onödigt att ha en massa som bara hade blivit gammalt där.. aja ni kanske inte vill veta om vår mat liksom?! haha

precis hämtat in en maskin tvätt som nu är på hägning, en maskin till är inkastad, har även bakat kärleksmums som ska med till mamma och pappa imorgon, rättegång kvart i 10, inte jag som ska dit ska bara va med som stöd, sen ringa samtal sen sticker vi på min gamla klass utspark, guuud va avis jag är! Efter det blir det att sticka bort till arbetsförmedlingen och skriva in sig, nu håller vi tummarna att dom fina människorna som tar studenten imorgon får fint väder bara! 

nu ska jag pilla lite med bloggen, så får ni hålla utkik efter nya ting, hihi posssen!

I'll be gone...

Datorn är paj, återkommer så gort jag kan, poss ;*

jag skulle kunna va gift med mig själv.

Har precis varit inne i lödde och handlat så nu ska jag göra milkshake till oss, dock trilla jag och slog ryggen och muuusen... ajaj... och mitt knä! tur man e failad ibland :$ allt detta för milkshake haha! Blir vanilj milkshake med chokladrån till och kolla på the townsom börjar klockan 9 :) 

Idag har packingen äntligen börjat, vi har varit sega på att komma igång men nu har det börjat! Tumbs up for us!

magen kurrar - dags för mat!

haha älskling och jag sitter och käftar om vem som ska laga maten (jag gör alltid det så därför är det en vana för mig och jag litar inte på hans matlagning ;)) men så sluta han käfta då jag påminde han om hans dröm han hade för ett tag sen, att jag lämnade han för han ville laga mat, hm skum! hahah.. 
dagens mat blir iaf falukorv och potatis, men om det blir ungbakad/stekt/kokt falukorv eller potatis/potatismos vet vi inte än ^^ (för er som inte smakat kokt falukorv är det super gott, så testa de!!


en gammal bild på en svarthårig tuttis!

solen skiner och fåglarna kvittrar!


Sov ända till 12.22, då jag vaknar med finaste vovven vid min sida som ligger och myser i min famn, underbart! dock fattades älsklingen, men som vanligt satt han i soffan och spela ;) hah.. vi tre ska snart ta vår mysrunda i solen, ner till kohagarna och hem igen, så otroligt mysigt med sommar på landet, jag älskar det! skulle kunna bo kvar här sommaren ut endast för naturens skull, nära till skog, havet, mysiga stigar att gå på, allt som livet ger!! nu ska jag gå och klä på mig, sätta upp håret och ta på solbrillorna, poss!

the worlds greatest!

Sitter eller ja... Halvligger i soffan just nu och kollar xXx så fortf den ät slut skickar jag ut älskling med vovven och jag ska diska, hatar disk!! -.- sen blir det sängen e helt slut egentligen.. Tänkte mer ha detta till ett god natt inlägg för det blir inte mer bloggande idag! Pooossss

graviditeten - v 24+2(25) +bildbomb


Barnets skelett börjar bli stelare. Händerna är fullt funktionsdugliga och har små fingernaglar och fingeravtryck. Barnet använder sina händer till att utforska olika kroppsdelar, men bara genom att känna sig fram – ögonen är fortfarande slutna.Lungorna börjar producera ett ämne som lägger sig på insidan av alveolerna – vilket gör att de sedan kan blåsas upp och förhindrar dem från att kollapsa och klistras samman när de släpper ut luften.Nu är ögonen fullt utvecklade och har ögonfransar, som skyddar dem efter födseln. Ögonlocken är dock fortfarande slutna.







mobilbloggar direkt från badet.

Hej sötnosar! Just nu är jag hemma hos mamma och pappa, spela yatzy med lillasyster men fick sååå ont i ryggen, igen.. så gick in och la mig i ett bad, hoppas de hjälper! Emilio verkar älska att bada då han sparkar och trycker som bara den hihe myspojke! :) han kommer nog bli en plutt med mycket liv i, nä nu ska jag sjunka ner, blunda, svettas& njuuuuta!! Posssss

förlängd tävling!

Dagens blogg tävlingen blir förlängd pga att jag ska iväg! 
vinnaren utsees därför senare idag när jag kommer hem.

[ ANMÄL DIG TILL TÄVLINGEN HÄR! ]

nu blir de att göra sig iordning och gå om ca 40 minuter. Poss


min älskling sjunger för mig..


är detta vad ni kallar sommar?


Har ni sovit gott? 
Jag tror jag har blivit liiiite onyttig faktiskt.. igår innan jag somna åt jag en bit daim tårta, sen vakna jag vid 5 och kissa och sånt och fick ett såååånt sug efter chokladpudding, så ja jag tog lite chokladpudding, mös ner mig i sängen och kolla på någon film, hm, normalt? njä, dock kanske när man är gravid haha.. "Emilio göder mamma" som svärmor skrev haha ;) 
Anyway, ang rubriken, asså vädret suger?! grått, blåsigt as fuck& kommer börja regna när som, och kollar jag till höger på skärmen här så ser jag en tjej som lagt upp en bild på en glass och de e skinande sol? amen hallå, vilken skillnad det kan va? inte för jag vet var hon bor men ändå liksom.. 

Glöm inte dagens blogg tävlingen i inlägget under, vill du delta så kommentera det inlägget och inget annat!

Dagens blogg!




ingen förvarning.


det va faktiskt inte meningen men sen tappa jag lusten med att sitta vid datorn överhuvudtaget, men igår sa Benjamin till mig "du kan ju faktiskt blogga" amen okej jag får väl göra det då, haha nä men typ.. 
Idag firar vi något extra.
- jag& benjamin har varit tillsammans ett halv år
- Vi har varit rökfri helt och hållet i en vecka

eftersom jag älskar min pojkvän så mycket tänkte jag skriva en liten text till honom.
Första gången jag såg dig tänkte jag "fan va snygg" men jag "va på g/träffade" din kompis så varför skulle jag engagera mig i att försöka stöta på dig då liksom? men fick även uppfattningen av att du va en super skön kille att umgås med, så vi började snacka, just like friends, du hade ditt och jag mitt liksom, vi umgicks som vänner, men det va något som gjorde att jag tyckte det va jobbigt att umgås med dig, när vi låg och kollade film, att inte kunna mysa med dig kändes så fel, men eftersom jag hade en annan kunde jag inte mysa med dig, du va liksom bara en sjukt bra kompis? sen tog det stop mellan mig och den där andra killen, jag pratade med mamma, carro& en kompis om dig, jag sa "fan hade han bara varit längre hade jag lätt raggat på han" du e ju faktiskt bara någon cm längre än mig hah.. men sen när jag träffade dig efter mer än en månad, när du krama mig och lyfte upp mig i luften, den kramen var speciell, den fick de att pirra i hela min kropp och jag ville bara pussa på dig, på kvällen när vi prata skrev du "om jag får in mina pengar på fredag vill du gå på bio med mig då? så kan vi käka något innan" och jag dog lite för studen och frågade din syster hur jag skulle tolka det, vi valde en skräck film "paranormal activity 3" och det va endast för vi ville sova tillsammans. Två dagar innan bio låg du& jag i min säng som vanligt och kollade film, även tillsammans med min lillasyster, jag andades djupt och la huvet mot din axel, det blev genast besvarat med dig huvud på mitt, när vi efter en stund kollade på varandra kom första kyssen, som dock inte va den bästa, eftersom louize putta bort mitt huvud haha.. Bio natten kom och sen den dagen har jag inte sovit utan dig mer än 2/3 nätter. Denna tiden har varit fylld av glädje men även jobbiga delar, jag har alltid undrat varför visar jag mig så svag för dig? varför kan jag inte va lika stark framför dig som framför dom andra jag varit tillsammans med? men jag tror jag har kommit på det, minsta lilla vi bråkar eller tjaffsar e jag så rädd att förlora dig, jag mår dåligt av att inte se dig le mot mig och säga att du älskar mig, du får aldrig någonsin lämna mig ensam min älskade prins, tänk att om 3 månader och 18 dagar är det beräknat att vår son kommer till oss, vår älskade lilla Emilio, jag hade aldrig klarat det utan dig! Tack för all kärlek och tid du ger mig, tack för du finns i mitt liv och gör det värt att leva, du är det bästa jag har, även om jag inte visar det så ofta, jag älskar dig! <3




RSS 2.0