jag har makten

 att klara av det jag vill!


let it rain over me

Hej solstrålar! värmen kokar ihjäl mig i denna kroppen, men de e sååå skönt att värmen är här nu, jobbigt att få den mat och vätska man behöver dock, hatar att äta när de e varmt, det ända som går ner lätt då är fan grillat :/.. men dag blir de mat hos syster, korvstroganoff och ris, typ min favorit mat, mMm! stax ska jag hoppa in i en dusch så man inte luktar blärk! hah.. Min älskade sitter här brevid mig i soffan och svär som en galning åt spelet HAHA how cute?! 

& hur kul tycker ni detta är, man ställer upp gång på gång för vänner men man får inte ens ett tack? det ända som väntas sen är blicken vänd och igronanta svar, ändå slutar jag aldrig ställa upp, frågar någon mig något har jag skit svårt att säga nä, och jag som nästan är höggravid borde väl tänka på mig själv just nu, min son är fixerad redan och jag har såna kraftiga sammandragningar emellanåt, jag har till och med gråtit mig igenom en, och jag har nästan två månader kvar?! de kanske e dags att börja vila och sluta ställa upp på saker som mattar ur kroppen! 
nu ska jag sluta grubbla på det, de e verkligen de ända jag gjort idag, och de tröttar också ut min kropp, fuck de nu! duschen nu sen på med en luftig klänning :)..

my family is my everything! ♥ 

perfekt makeup!



håller ni med? 

efter regn kommer sol

flera veckor regn& skit och äntligen har värmen kommit, men vi får väl se om de stannar denna gången, tror inte de dock, mn vi får la se :) sitter och lyssnar på musik och väntar på mamma och pappa nu, får se om dom kommer med bra eller dåligt besked men de ska nog va något dugligt iallafall ;) haha.. annars idag väntar tvättning, de vi inte hann igår och bara slappa, tror jag iaf.. kanske till och med får ny soffa idag mMm! nu ska jag starta kaffe kokaren och ta fram kanelbullar och bjuda på (a) poss


vår granne dansa till vår musik

usch... hm lovade start på inlägget va? ;) har nyss grov städat hela köket, tagit bort luckor osv, magen spänner och ryggen spänner& armarna gör ont, inte nog med det, har gått barfota geno mer än halva landskrona, kommer hem och mina SISTA skor utan klack ligger i delar på hall golvet, tack hund :) så på med 10 cm klack, skönt när man nästan är högravid? inte direkt.. menmen hade iaf en trevlig vistelse på resturang basilika tillsammans med min älskling, tack snälla svärfar :D  nu ska jag bädda sängen och fixa lite i sovrummet sen tar jag en dusch, och sen kanske baka cupcakes, får se om de blir innan eller efter duschen eller om de ens blir idag eller imorgon ^^ tror dock inte jag kommer blogga mer idag, men imorgon kommer nytt ;) poss

god morgon& god natt

nu har jag fått i mig frukost, två ost mackor med paprika och gurka& till det choklad havre dryck mMm!! Nu har vi allihop ktupit ner i sängen igen, simba brer sig laaagom mycket, inte alls mysigt.. Nu gick älskling, aja jag sover själv en timme istället (y)

förenad med hem, hund& sambo igen!

ooh äntligen är jag hemma, de e så skönt!! de va jobbigt att lämna vovvisen när han va så orolig när jag åkte, nuttis :( men han mådde bra, nödig bara haha ;p nu sitter jag och pojken i soffan, ont i revbenen som f*n igen så får ta och smörja in dom innan vi nannar :) just de, byggde på mina naglar innan också, dock bara vanliga lösnaglar men bättre än korta fula ojämna ;) haha.. imorgon ska här tvättas, flyttas byrå, flyttas kläder, och lägga ner eilios kläder i garderoben, och fixa en massa! nu kallar sängen, ska trycka i mig en glass, borsta tänderna sen bädda ner mig, gonatt!

hemma hos mamma och pappa

 usch vilken händelse jag va med om, när mamma, pappa och lillasyster kom satt jag dubbelvikt över toastolen och trodde jag skulle kvävas, simba sprang runt mig och gnydde och de va verkligen en av dom äckligaste händelserna jag varit med om, jag trodde jag skulle dö, men min mamma är min superhjälte och klappade på mig och lungnade ner mig.. Nu är jag i kävlinge och har ätit osv, ska ner i byn och handla med min systerson Qasper och linus (pappan) nu efter jag badat, mina ögon är svåra att hålla öppna men ska bli skönt med ett bad sen en promenad och sova efter de tills min älskade pojke kommer hit, sen hem och bara mysa, hoppas jag slipper yrslen bara :/.. Nä dags att resa sig och duscha sen gå. Poss

hjälp påväg..

känns som allt snurrar.. mamma och pappa (bästa akuthjälpen) är påväg för att se vad jag behöver.. dom är bäst.

lågt blodtryck?

har börjat få skrämmande känningar i kroppen som börja igår...
jag mår illa så jag vill spy, men magen känns tom som om där inte är något att spy upp, jag blir yr och svimfärdig när jag står upp, och känns som mina ben ska vika sig och huvet är tomt på blod, jag är hungrig men kan inte äta för de känns som jag ska spy, jag svettas men fryser... någon som vet vad de kan va symptomer för eller e de något man kan få i en graviditet?:/ tar järntabletter och sånt men dom hjälper inte.. läskigt om fan, speciellt nu när man e själv :/..

egentid med hemmaspa

God morgon, idag ska smabon iväg, han ska på kalas hos sin systerdotter som blir 7 år, tyvärr kan inte jag följa med.. men varför hänga läpp? jag måste lära mig att va själv också ju :) så jag ska ta vara på tiden, sätta igång lugn musik, städa lite så här e fint när han kommer hem igen, sen ska jag ha lite hemmspa med en lång och varm dusch inkl rakning, ansiktsmask, noppa ögonbrynen, smörja in kroppen, mysa med min mage och läsa, fast vad jag ska läsa det vet jag inte, hade tänkt läsa lite bebis böcker om förlossning osv, men alla är i källaren så får se fall jag orkar ta mig ner där, har iofs en här uppe som jag fick låna av en vän till familjen, men har redan läst om förlossningen och spädbarn, får väl läsa lite om graviditetens sista tid :) nu e de bara 61 dagar kvar till bf, oh va jag längtar!! nu ska jag klä på mig och följa med min kära ut med hunden innan han ska åka, han åker om en och en halv timme, så får passa på att va social för sen har jag bara hunden och magen att prata med och dom svarar ju inte direkt haha :/.. uppdaterar sen med kanske en och annan bild också? 

lillemans hörna, änsålänge!

dåliga bilder tyvärr... 
men lite smakprov på hur emilios hörna i sovrummet ser ut just nu :)


hur kan folk må bra av att trycka ner andra

Hej! nu kommer det nog bli rätt mycket uppdatering här om allt. då min fb är inaktiverad, vet inte hur länge men nu ska jag ta vara på mig själv så jag e stark när lilleman kommer, sent jag vet, men jag har aldrig mått bättre, tills folket börja igen, och jag är den som har sååå svårt att inte ta åt mig av vad folk säger... säger någon "du kommer bli en värdelös mamma, ditt barn kommer få en dålig uppväxt" osv, då tar jag åt mig direkt, de gör ont i mitt hjärta, för jag vet att jag och benjamin kommer ta hand om Emilio bra, vi kommer göra allt för han!! och jag vet ju att jag kan, jag vet att jag är en lämplig förälder som faktiskt dom flesta som sett mig med barn säger, så varför tar jag då åt mig? mitt självförtroende är på topp, men minsta lilla så åker det ner på botten, ska få hjälp av kurator igen, läsa en massa böcker, göra allt jag kan få att bli en gås som mamma sa åt mig.. låta allt rinna av mig.. Mamma fråga mig idag "har du njutit något av din graviditet allt?" "nej, de har jag inte, inte mycket iallfall.." och snart e de över? frågan är varför har jag inte njutit? det berätta mamma för mig, för jag tar åt mig v vad folk säger, just i den sekunden förstod jag hur rätt hon hade, hur omedvetet jag tar åt mig hela tiden.. hon sa då "du kommer klara det utmärkt det vet du, alla andra kan varför skulle inte du kunna?" "jag vet inte.." svarade jag, de e klart jag klarar de?! det e mitt barn, jag har burit på honom i 7 månader nu, om 2 dagar e de exakt 2 månader till bf, är de rätt läge för mfolk att trycka ner mig då? som att folk tror vi kommer använda en skit vagn, en skit barnstol osv, amen e ni inte kloka!? min son kommer inte va osäker för fem öre, han kommer kunna va trygg i våra famnar& i våra saker vi handlat, och jag är även mycket mycket glad att de e just Benjamin som är pappa till Emilio, för han är en toppen kille, barn älskar honom och han älskar dom, dom dagarna jack varit hos oss, jag har aldrig sett det, men han e verkligen grym med barn!! Visst vi alla kan va som frågetecken i vissa situvationer, det gäller lika mycket några som ska bli föräldrar för första gången som för fjärde-femte, det är alltid något som är nytt!! & ja, jag har sagt att jag vill föda tidigare, pga min son kommer väga över 4 kg när jag gått "färdigt", och även för jag mår psykiskt och fysiskt dåligt!! hade folk bara stöttat mig hade jag kanske viljat gå över istället? vem vet? och självklart vill jag inte föda så pass tidigt så vi måste stanna på bb för han är för liten, absolut inte!! 

Men hatare kommer väl alltid hata? jag hoppas bara folk som faktiskt är släkt till min son kommer acceptera det så småningom, och att vissa andra ska sluta lägga sig i så mycket.. Jag har inte bara en pojkvän, jag har en sambo, vi har tillsammans en hund& ett barn, vi är en familj! <3

äntligen i vårt älskade hem igen.

usch mycket har blivit gjort idag, jag är helt slut revbenen gör ont och jag hittar inte min voltaren gel :(.. (och om någon ska säga att jag inte får använda den under graviditeten så e de en läkare som sagt till mig att använda det mot kraftiga smärtor..) snart blir det väl ut med simba på kvällsrunda och sen dejta sängen, fick inte rätt på emilios säng idag men söta amanda ska komma med en insektsnyckel imorgon så vi kan fixa :) .. 

en bild säger mer än 1000 ord 




kommer hem ikväll igen!

god morgon sötingar& såklart alla fulingar med ;* nu har jack (en väns 5 åriga son) kommit hit och ska spendera dagen med oss, vi ska ta bussen om en och en halv timme till lödde där mormor hämtar upp oss så ska vi köra till ikea och handla saker till Emilio, det är ju snart dags för han att ploppa ut :) efter ikea kör mormor oss hem till mamma och pappa så ska vi ner till farmor som fyller år idag och gratta henne så hon får klappa på magen lite också, allt för längesen sist nu!! senare fram mot 6 tiden kör jag, mamma, benjamin& jack till lödde för att hämta spjälsäng, när vi kommer hem ska vi hämta simba hos poffe och lämna jack, byte haha ;) 

idag är det även begravning för min gamla farfar som lämnade oss natten till den 9 juli, men han hade måååånga fina år, synd bara att han inte hann träffa milo :/ .. menmen livets har sin gång, vila i frid kära!!

nu ska jag gå och göra mig klar eftersom jag sitter nyvaken i min morgonrock, ska försöka fixa så ni får en bild på sängen osv :) Poss

jag är inte den jag en gång brukade vara.


min dator har gått& dött...

hej godingar!! som ni märkt försvann jag ett tag, igen.. min dator dog faktiskt bokstavigtalat och det går inte att ladda den, lite små damp?! eh jaa.. nu har älskling lånat hem svärmors dator så jag kunde blogga, snällt va? ;) haha.. haft en super härlig dag idag, först tog jag en fika i stan med caroline, hennes pojk& ted, sen hem till ted en runda, stack hem och myste med simba sen kom carro(syster), linus& Qasper hit :D så umgicks jag med dom en stund, älskling kom ner till stan, sen gick vi till en lekplats och lekte med lilleman, efter de gick jag och älskling till en affär med bebisaker i, inget så kul faktiskt.. direkt när vi kom hem somna jag med simba, skönt! nu har vi fått i oss mat och om 30 min börjar en film på tv som vi ska se hade vi tänkt :), imorgon ska jag upp klockan 9 för att åka till lund, lagom kul?! nää.. men behöver komma dit så vafan de e bara att gilla läget :) 

tänker inte berätta om mina gågna dagar för nu blickar vi framåt och inte bakåt :) 

säga hejdå till mamma& pappa...

Nu ska jag snart vandra mot tåget för att åka till kävlinge och säga hejdå till mamma, pappa& lillasyster, imorgon skulle vi också åkt, men fixade ingenstans att ha simba så :( .. Dom ska upp till vårgårda till min syster& hennes familj, som jag saknar.. imorgon ska dom ha party där, och vi ska va i tråkiga skåne och tråka... nä vi ska handla osv.. sånt där vuxen skit som är skit tråkigt men egentligen ganska kul för nu är det ingen som bestämmer vilket bröd man ska ta osv heh ;) nu ska jag göra mig klar sen gå och min snälla sambo inklusive hund följer mig till tåget för dom är snälla så de så :D Poss

Det är tur vi är två!


I can be your supergirl!

Hejsan! Usch magen är tom så satte igång med maten efter någon timme i sängen, kollar på ett recept eftersom jag ska göra kalops för första gången, och då står där "låt skuda i en halv timme" jag bara jaja men de e lungt liksom, men de jag missa va att de ska skuda ytterligare 1 timme minst sen, blöööö.. skulle nog kollat liiiite tidigare... men whatever, gottit blir det iallafall :D Imorgon håller vi tummarna att det blir fint väder för då ska vi ner till stranden, sol& bad here we go mMm! ångest att jag inte får sola magisen bara ;( aja får pressa brännan på dom andra ställena då ;D Nu ska jag ut och slänga i morötter i grytan sen vänta en timme på att det ska bli klart, vi kanske hörs senare ;*

haha dör av sötheten i denna bilden?!


Äntligen hemma!

Hej sötnosar! nu är vi äntligen hemma, åkte hemifrån 20 i 8 imorse och jobbade till 13.00 sen åkte jag och baby in till lund och jag råka visst däcka på en bänk inne på sjukhuset haha.. folk tror säkert jag va där pga sjukdom så det e lungt haha ;) sen gick vi till kk för vi skulle kolla på vår älskade skatt, hans njurbäcken va fortfarande för stort, oh bebis! men han va jätte pigg och kommer väga ca 4000 gram när han kommer ut, dvs en tjockis bebis hihi, hans lårben var ca 3 mm kortare än vad det brukar i den här veckan, huvet var 7 mm större och ryggraden 6 mm längre, så han blir nog en kort men tjock bebis hihi :) bilder på honom kommer senare för just nu vet jag inte riktigt var min kamera är.. nu kan jag inte sitta här mer då magen trycks ihop så mina revben gör suuuper ont, ska plocka upp ur lite lådor och så, vill inte bo i en låda mer :) Poss

Då börjar vi om på ny kula!

hittade en söt gratis design, blev lite smått förtjust i den hihi, headern kommer ändras till en egen, ofc, ska först ta nya magbilder med min älskling sen ska jag fixa ihop en header, magen e ju ganska stor nu :) tog en bild innan när jag låg i sängen, och där ligger jag ner, ryggen och benen värker som bara den dock, men de e värt det, helt klart!

jag e så lyckligt lottad, har en mysig lägenhet, världens goaste hund (även om han vissa gånger kan vara pain in the as så att säga), en pojkvän/sambo/fästman som är en drömprins i mina ögon, världens finaste son i magen (jag vet att han är det, man ser det redan nu!) en helt fantastisk familj, underbara vänner, jag har verkligen allt ändå försvinner inte min deppresion helt och hållet? det är sååå jobbigt.. jag är lycklig, det är jag verkligen, men vad är det som tynger mig liksom?! aja det försvinner väl med tiden får jag hoppas.. 

jag är super knas i min kropp just nu och datorn dör snart och vi ska ut med hunden sen sova, så nu måste jag kila! posss

fattar inte ett skit..

Asså jag sitter här och ska fixa min blogg och fattar inte ett skit, helt sjukt va dom gjort om sidan, varföör?! ooh jobbigt när man inte bloggat på så pass länge heller, trodde inte det skulle va så klyddigt, aja får ge det tid samtidigt som ni får stå ut med en ful blogg (y)

Nu hoppar jag in i en varm dusch sen ska jag försöka fixa här på bloggen! Poss

Nu är jag tillbaka igen!

Hej sötnosar!!
nu är jag tillbaka, bloggen ska ändras lite osv, men tänkte berätta vad som har hänt i mitt liv.. 
Min graviditet har flytit på, är redan i v.29+1(30) helt sjukt, om 10 veckor är vår älskade plutt här, vi har flyttat från landet till Landskrona, trivs super bra, bortsätt från alla resektlösa barn, men det är väl så föräldrarna uppfostrar dom skulle jag tro.. jag har även blivit mörkbrun hårig, för att påpeka något utseende messigt haha ;)..

Vi flyttade till Landskrona i Fredags och jag tänkte berätta om dom första dagarna här, 
Fredag: va det bara flyttning och fixa här lite sen sova, 
Lördag : va inne på förlossning då jag va orolig men allt va bra, sen va vi nere i teaterparken och kollade general knas, super härligt och även roligt att träffa folk man inte träffat på länge
Söndag: va hemma hos mamma och pappa sen åkte Qasper med oss hem sen kom mamma, pappa, carro, louize, sandra& jimmy, efter dom kört käkade vi sen sov vi. 
Måndag: änsålänge har vi varit nere i stan och varit på skatteverket, simba va super duktig och satt vid alla övergångställena och va lugn, handla bullar, yougort(?)& jucie med oss hem och åt en mysig frukost, om en halvtimme ska jag ner i tvättstugan sen åker min pojke iväg några timmar då ska här spelas musik och fixas en massa :)

Bilder kommer komma lite då och då på lägenheten :)

RSS 2.0