ganska värdelös på att uppdatera..

Hej sockerpullor! jag e ganska kass på detta med uppdatering, kanske för jag sitter så sällan vid datorn och alltid på mobilen? may be that! anyway, snart e min lillkille ute hos oss, endast 22 dagar kvar till bf, och någon längtar söööönder må ni tro ;) 

Idag ska vi iväg, om en timme tar vi tåget till kävlinge för att hälsa på mamma och pappa, sen ska vi möta rebecca och adam (benjamins bror och flickvän), sen vidare till ikea, sen till billinge för att hjälpa till att flytta, jag kommer väl dock inte va till så mycket hjälp hah... men mitt sällskap e ju så värdefullt haha ;) nu ska jag fixa mig, lite svårt att veta om man ska ha shorts eller långbyxor pga vädret, blir shorts och mjukis med mig (y) liiiia bra.. vi hörs när vi hörs ;D

nybeställda saker!

Nya roligheter påväg hem till mig! (:


stickers med blommer osv, penslar, blommdekorationer, rosa nagellack, lim, 24 olika glitter, annan sorts glitter, fil, striping, (vettefan vad man kallar dom...), naglar, stickers som liknar skor& guldigt nagellack!

även fått hem nytt glitter, får hoppas det inte hinner ta slut innan dom nya sakerna kommer, eftersom det tar 12-20 dagar innan jag får det så, lite smått drygt menmen! 

sånt man roar sig med på natten

God kväll och sånt... Ligger i sängen och myser med en snarkande vovve och pojken min sitter ute i soffan och spelar, blö tråkis.. Har varit sjuk seg all day long, men ändå bakat två omgångar muffins nu ikväll, ganska så gott mhm. Mammis, pappis& lillasyster va här imorse, längesen sist.. Saknar dom jö! Lilleman sover, otroligt nog, eller är iallafall lugn, jag och älskling låg och lyssna och sjöng till mys musik innan, måste varit våra underbara toner haha ;)) nä nu är det nära, om maaaax en månad föder jag, iih!! :') mammas fisunge <3 nu ska jag typ nörda wordfeud oxh äga en vän hehi och "skälla" på en jävla 08.a på fb, huho! Poosss

minigolf time!

Sitter och äter calippo shots (besviken...) och väntar på svärföräldrarna plus adam& becca sen ska vi 6 ner i stan och spela minigolf i det fina vädret mysigt! sen ikväll ska jag och älskling bara sitta framför tvn och kolla på "pang i pantionatet(?) " och käka pringels hihi fett tjuuuckt! 
Innan va jag, baby, carro, linus& qasper nere i stan och käka på kina resturang, lunch buffe, alla gick ut där ifr¨n dubbelvikta HAHA! men fyfan va gott det va, och otroligt nog har jag inte käkat sen jag kom där ifrån, eller jo glass, men inget mer, och jag käkar heeela tiden, ganska sick.. men ska passa på nu sen jävlar i det ska jag pressa som en idiot, va nöjd med min kropp förr men nu ska den bli ännu bättre! kanske med någon bristing (dock inte fått någon än) men det tillhör mamma rollen liksom så det e sånt man får ta ;) .. nu ska jag ta värktabletter och smörja in mina revben så jag klarar av minigolfandet (y), poss!

A passion in my life!

Tja! 
som några här säkert vet så bygger jag på naglar med uv gel, det är något jag verkligen gillar att göra, och har nästan precis börjat bygga på andra än mig själv, dock har jag svårt att boka tider osv pga min graviditet, smärtor osv, men när lilleman kommit kommer det säkerligen bli mycket mer, så mycket jag kan iallafall, man får ju respektera att jag kommer ha ett spädbarn, men har man tur sover han ju haha ;) men tänkte iaf visa lite bilder som jag byggt änsålänge :)


Lillasysters 


Mina


Fridas
 

Natashas

Alices

Josefins 


Mys


Mammas


mina (första jag byggde med min nya gel)

Pris info:
Fransk manikyr - 100 kr

glitter, pärlor, stickers och övrig utsmyckining 5 kr / nagel
(glitter tippar 150 kr )
 

trött på fjortisar....

asså jag har tänkt på en sak, varför e de bara fjortisar som blir så "kända" genom att blogga? har flera följare osv, varför är en fjortis liv mer intressant än en helt vanlij svenssons eller någon slom faktiskt skriver om ett liv som e hårt? alla fjortisar bara "oooh lördag, idag är det fest" "oh söndag idga mår man skit jag orkar inte, ska aldrig mer dricka" , asså lol de e alltid samma saker? hur kan det ens va roligt att följa den personen? :/ vet själv när jag hade ett liiiitet (som tur va)  stadie, då hade man helt plötsligt hur många följare per dag som hellst? men nu e jag väl tråkig för jag e gravid och inte kan festa varje helg? och få ångest för jag sitter hemma en lördag.. njut av dagarna ni sitter hemma och sluta gnäll?! samma de e såååå kul, en tjej bara "oh har fixat mina naglar idag" så e de helt vanliga lösnaglar? hahah så otroligt fult.. och slöseri med pengar, riktiga gel/akryl naglar håller 10 ggr längre så i slut änden blir det samma pris, tänk på det, ni tjänar inte på att va "fula", bättre att ha fina naglar direkt än massa fula lösnaglar hela tiden :) hm kanske några nu som kommer börja gnälla, men fine for me, jag säger min åsikt och den är att alla kollar era bloggar i hopp om att ni visar bröst, mage& rumpa, inget mer, nu ska jag mysa med min pojkvän som jag har sååån tur som har! & det fick mig att tänka på en sak till, att folk (mest fjortisar) sitter och gnäller på att dom e singlar men snälla ni, ta inte första bästa, den riktiga kommer en dag, och inte fär du skriver på facebook att du vill ha pojkvän.. POSSSSS :)

förlåt för dålig uppdatering.

Hej söta folkisar! jag har varit suuuper kass på att uppdatera, men de har varit klydd med dator, internet osv, nu har vi iallafall lämnat in min dator och har en lånedator, men internet är det sämre med, får sitta på mitt mobila uppkopplat till datorn haha.. bättre än inget right? här har ni lite söta bilder sådär en torsdag som denna (; enjoy, nästa inlägg blir lite synpunktsfull ;)





my drug, my love, my son!

Nu har tiden sprungit iväg, jag är redan inne i v 32+3(33), har en plutt som väger 2480g och dom brukar väga ca 2000g i denna veckan, haha tjockis bebis, hans huvudomform är 10% större, så lite nervös inför förlossning är man allt! jag som är så tunn ska klämma ut en jätte bebis, stackars mig ;) hade de inte varit för vi får ut det bästa miraklet av dt hade jag aldrig stått ut med hela denna långa graviditeten haha, och säg vad ni vill om de, jag har haft en jobbig graviditet! men snart e den över och lilleman är är hos oss :), har en liten magkänsla som säger att han vill titta ut tidigare, och han är ju så gott som färdig utvecklad så why not? :) visst alltid bättre men fullt gången men till och med barnmorskan som gjorde ul sa vi kommer ju inte direkt låta dig gå över tiden, tacktack :) nu längtar jag så jag ryser i hela kroppen, vill se vårt lilla liv!! gash :D min älskade lilla emilio <3


denna bilden tog jag samma dag som jag fick reda på att jag hade ett liv i magen



& denna togs nyss, snacka om skillnad ;) haha

RSS 2.0