hemma från akuten

guuuud asså, kommer in där och allt går hyffsat snabbt, sen träffar vi sköterskan, hon kollar snabbt på benet, boldtryck och puls sen skickar hon hem han? jaja, han kan ju inte gå, men de e skit samma, eller? idioter... 

nu tar vi det lungt i soffan och kollar gladiatorerna, blir sängen tidigt då vi ska upp tidigt imorgon och fixa en massa sen kommer folket klockan 1. :) har inte mer att blogga om idag faktiskt så vi hörs mer imorgon!

akuten next.

benjamin har tatuerat sig själv på benet och nu har han utslag, rodnad, svullnad och kan inte gå på benet, så dom på sjukrådsupplysningen sa åt oss att åka in till akuten omgånende, jaha där rök städningen, tur jag hann baka klart iallafall, uppdaterar när vi kommer hem, poss


jag älskar dig tills dagen då jag dör <3

Lycklig tjej!


Dagens låt:



bloglovin

Öppnade ett konto på bloglovin igår, ta tag i de kanske?
välj själv, bloglovin byte? eller annars går bara in och följ mig, följer du mig och vill att jag ska följa dig? kommentera inlägget med länk till din bloglovin och vilken följare du blev tex "jag blev följare nummer 5" följt av länk till din bloglovin som sagt så kirrar vi de ;D poss!
Klicka [HÄR!] för att komma till min boglovin!

Idag e dde ingen vanlig dag

För de e min födelsedag hurra hurra hurra, nana :D

godmorgon söta folk! nu har jag vaknat, ätit frukost och nu e musik igång så vi blir pigga och guuud va de hjälper ;D snart hämtar min syster mig så ska vi åka och handla inför baket jag ska göra sen, sen hem och städa och en massa fix, ska även testa locka mitt hår och se fall man kan ha det så imorgon på kalaset hihi :) första födelsedagen utan min familj, men nu har jag ju min egen lilla familj jag kommer tillbringa dagen med hihi, dock får jag inte några presenter idag alls (tror jag), utan imorgon och sen ska jag få en iphone 4s av baby hihi glaaaad tjeeej :D bilder på kakorna kommer sen, bli inte alls för sugna på miiina kakor heh ;) poss!

sängen!

har en massa och göra imorgon, handla, baka, städa, ställa iordning uterummet osv, för på söndag nalkas de för kalas :D nu ska min snälla pojke ut med hunden sen ska vi mysa, klockan tolv blir de sång och glass för mig wiho :D hihi. 

ny desgin

Då har jg fixat sidan nu, dock e de en gratis design jag stulade heh, men den va fett snygg så varför inte? ;) dock faila jag hårt med headern, men där kommer en ny på måndag efter ul, då e de mycket lättare och vill ha ul bild i headern så vi får hoppas de blir någon bra, nu e de bb, hörs sen, poss!

Dagens låt:




sista dagen som tonåring.

sha!
imorgon blir jag 20 yeaH! haha don't cre sooo much men alltid kul att fylla år, man får ju sååå mycket uppmärksamhet ;) heh.. anyway, idag har min sambo varit super duktig, varit hos läkaren och kollat upp sin värk, varit på skolan och fixat eftersom dom klyddat och varit på skatteverket och ändrat sin adress, vi åt även lunch inne i eslöv, blev chinabox, loveit! :D till bb blir det mat, fläskfilé, pommes, rödvinsås& majs hihi gottgott men innan dess blir de att göra om bloggen, inte alls nöjd! så håll utkik (;

my new nails!

sa igår att det skulle komma en bild på mina naglar ju, så får väl hålla de haha ;)..dålig bild& pekfingret ser knaaaas ut men de får duga, poss!




mat tvek

Usch ja, vad ska vi äta? e dö sugen på ungspannkaka men har varken fläsk eller bacon att ha i, har ingen lingonsylt till eller något, sugen på att göra ändå och äta som de e, de e gott ändå ju? hmm, benjamin vill ha fläskfilé men orkar inte stå och vänta på att de ska tina, och e inte sugen på en fet måltid idag, sallad och ungspannkaka, perfekt?! :o får de bli, varesej benjamin vill eller inte heh ;)..


God natt!

Igår färga jag håret, blekte först sen tog i röd färg, blev nt nöjd med resultatet så köpte en till röd färg idag, sköljde ut de för ett tag sen men de blev brunt?! asssssååå varför ska de va så svårt att få rött hår? I don't get it men jaja, plus e jag gravid så de kan ju va därför färgen inte fastnar riktigt, skit samma får leva med detta tills vidare :).. 
Fixade mina naglar igår också, men blev inte nöjd med det, heller.. så gjort om dom lite nu och målat lite svart och så, kan nog fixa bild imorgon hihi (: gud imorgon är det redan torsdag, jag fyller år om 3 dagar, känner ingen lycka av det direkt haha.. skulle ha värsta fede fest när jag blev 20, men orka ha fest när man inte själv kan dricka, nä... blir kalas med min familj/släkt och benjamins familj så jag e glad, för dom bästa människorna som finns kommer fira mig så jag överlever absolut :D.. 

skrev igår att jag skulle fråga er en sak, men de behövs inte för jag och benjamin verkar redan enade om saken. men kul ändå och veta vad ni tycker, iphone 4s vs. samsung galaxy s2? för oss blir de varsen iphone, min älskling är så snäll och köper en till mig, glad tjej :D hihi.. 

Nu blir de tandborstning sen sängen, natti natti! :*



mitt hjärta mår bra!

hejsan söta ni!
idag va jag på extra besök hos min bm, kände på magen och H'n ligger på vänster sida brevid navlen, lyssna öven på hjärtat för första gången och när man väl insåg att de va MIN bebis hjärta jag hörde så blev jag tårögd av lycka, jag kommer böla på ul på måndag haha :$ är så lycklig att jag väntar en liten prins/essa! magen växer snabbt nu fast den lilla busen gömmer sig fortfanrande emellanåt så h*n ligger nog ganska långt bak sen långt fram sen långt bak och så, även försökt retas med h*n för jag ville känna sparkar, men kände inget :( har även fått konstaterar att de jag kännt för har inte varit rörelser, blev så ledsen, men vet att min ögonsten mår bra iallfall och de e skönt! <3



hemma hos mamma& pappa

har haft en underbar dag tsm med neta, lilla kelly och emma på centersyd, för min del blev de hårfärg (inte nöjd med resultatet!!) lösnaglar och lite pimp till de, solglasögon och rosor till min älskade :) sen åkte jag med mamma hem och har lite egentid för mig själv, sånt behöver man :) saknar dock mina pojkar där hemma, första natten utan min pojke på typ 4 månader så kommer va tomt :( .. men åker hem vid 12 imorgon så :) nu ska jag fortsätts kolla bb, joppas ni haft en underbar dag och tack för alla söta kommentarer, svarar och publicerar dom imorgon :) posss!!

graviditeten - v 16+1(17)

Ökad svettning är vanligt hos mamman, vilket beror på ökad blodmängd. Många kvinnor blir även täppta i näsan. Vidare kan slidan avge en ökad mängd sekret. Behovet av att kissa ofta bör ha gått över vid det här laget.

Ditt barn är 11-12cm långt från huvud till stjärt och väger ca 150g. Huvudet är visserligen stort ännu, men det börjar se mer proportionerligt ut. Ögonen är fortfarande slutna, men de har blivit större och ögonfransar och ögonbryn har blivit längre. Underhudsfett börjar lagras, det hjälper till att hålla värmen samt ger energi. På huvudet växer mer och mer hår. Alla fingrar och tår har nu fått pyttesmå naglar. Det lilla hjärtat pumpar runt ungefär 24liter blod per dygn. Barnet blir medvetet om ljud utifrån och kan reagera på dem. Bröstkorgen hävs och sjunker när det tränar sin andning. Barnet befinner sig nu i den övre delen av livmodern och väger mer än moderkakan. Utifrån sett är barnet mitt emellan blygdbenet och naveln.



Tisdag


Nu har man precis rest sig ur sängen, väntar på att en vän ska höra av sig så får vi se efter de hur dagen blir (: ikväll får jag och älskling besök, av en kompis till han, så får dom roa sig med sina "killsaker" haha ;p annars för min del blir de att göra klart (så mycket som möjligt) här hemma och så, :) 

Kommer även en fråga sen idag som du får hjälpa mig med ;)!

Ring doktern och skicka nån för jag har babylonsjukan.



ny vecka nya händelser

god morgon. solen skiner idag igen, underbart!sitter i soffan och kollar disney chanel hihi och dricker proviva mango så sjukt god och har hjälpt dom senaste dagarna från mitt illamående får se om det hjälper idag med (: idag har vi inga planer, men än att jag tänkt på att städa, imorgon ska jag iväg ju och träffa en toppen person D men mer om de imorgon hihi ;) poss!

tv mys

hej! :) usch har inte alls mått bra efter vi kom hem från mamma och pappa, haft ont i magen och sånt så varit orolig att vår älskade inte mår bra :(.. tagit värktabletter nu iaf så de har dämpat sig, dock har älskling gjort pannkakor till oss så vi myser till bb och äter pannkakor, perfekt slut på en söndag (: nu börjar bb igen, poss!

hos mamma och pappa.

nu sitter vi i kävlinge nu, lillasysters lag vann med 4-0 grymma tjejer! nu ska vi käka glass i väntan på min älskade systerson! :) poss!

God morgon!

oooh, va underbar morgon, solen skiner fåglarna kvittrar och simba och benjamin är... som dom är ;) haha.. Vaknade klockan 6 imorse och låg vaken typ en halvtimme och bara mös med simba som låg i världens ställning över mig och sov, haha så söt! nu ska jag snart gå och klä på mig sen blir vi hämtade av mamma& carro så åker vi till kävlinge för att se min lillasysters första match med kävlinge, hon e grym på fotboll men spelade tidigare i lödde if, nu har dom flyttat till kävlinge så hon bytade klubb. Anyway, sen får vi se vad som händer efter fotbollen, om vi stannar hos mamma och pappa ett tag eller om vi åker hem direkt efter.. Men men, nu har jag fått i mig ett glas proviva ska försöka få i mig flingor eller en/två mackor utan att det ska komma upp igen hellst, så drygt! :( men vad ska man göra? njuter ändå varje sekund av min graviditet. Vi hörs senare, poss!

mobilbloggar

sha!! nu ligger jag ensam med simba i vår srora säng, tomt eftersom min älskling sitter i soffan :( dock kommer han nu hihi.. haft en härlig dag varit i malmö med mamma, pappa, sandra, carro, louize (systrarna) och tim och kollat mff - bk häcken, träningsmatch dock så de va inte mycket folk och inget bra tryck :(.. men såklart vann vårt fina malmö!! hitta även massa söta baby saker i shopen vi ska köpa till vår plutt hihi, h*n ska bli så fin så ;) niu sk jag mysa med min pojkvän sen sova, e grymt trött och detta fick bli ett snabbt inlägg såhär på kvalls kvitsen ;) ni glömmer inte ställa om klockan innan ni somnar va? en timme framåt hihi. gonatt!

ny blogg, ny start i ett nytt liv.

Heeej! Nu är jag äntligen tillbaka här på blogg.se, som några vet så blogga jag här för ett bra tag sen men övergick till nattstad.se tänkte "ooh snabba cash" no shit 1 öre/besökare, ehm då måste man liksom va toppbloggare och jag va ändå på top 20 ett tag men tjänade inte ett skit, så valde att återvända till blogg.se (: ! 

Förr va jag då den här vilda keexiiita, men nu e jag snart 20 år, sambo med min underbara älskling Benjamin, och vår fina hund Simba, mina hjärtan! Är även gravid i v.16+4 så snart e de ultraljud hihi! tycker du graviditeter är intressant? eller du gillar kanske musik och bilder istället? vad det än är har du kommit rätt, jag bloggar inte bara om min graviditet utan om allt mellan himmel och jord, ska även börja med videos lite då och då igen, då även min pojkvän kommer bara delaktig ofc ;) heh.. 

Skulle bara visa snabbt här att jag är tillbaka för nu kallar soffan och bb ;) poss!

RSS 2.0