nytt big brother par?

här avslöjar Amandus om han verkligen är kär i Camilla!

Klicka här för att få svaret!

nytt i garderoben:


mamma shorts
h&m 149:-


"tunna jeans"
vero moda 259,95 - 50% alltså 129 kr


linne
lindex 199:-

sen handlade jag även veet vax och ögonskugga till mig, älskling köpte xbox 360 (jätte nöjd e han nu!) och såklart en himmla massa mat, nu har jag så sinnes sjukt ont i ryggen, kan knappt röra mig, ändå sitter jag med färg i håret och ska snart vaxa benen och sen gå in i duschen, bild på håret kommer sen eller imorgon, håll koll ;)

detta SKA vår son ha!


halsduk, mössa, vantar, 179:-


body, 159:-


strumpor 59:-

nappar 79:-


haklapp 70:-


napplaska "född himmelskblå" 79:-


skallra 99:-


speldosa 199:-

Hihi sooo lovely, vår son kommer bli uppvuxen till sann mffare! <3



A cinderella story

Fast mer i min egen historia..
När man tänker "när jag blir stor vill jag att mitt liv ska se ut si och så", har jag alltid velat ha det som såhär - jag ville hitta den perfekta killen, han skulle va snygg, snäll, omtänksam och helst lite badboy, tatueringar och ev någon piercing, jag ville ha barn vid 20 års åldern, ha en fin vovve (amstaff eller chiwawa) , bo i ett mysigt hus/lägenhet, tillsammans med min pojkvän. kort fomulerat var det min dröm. 

Nu när jag blivit äldre är mitt liv såhär - 
Jag har hittat en helt fantastisk pojkvän, han e världens finaste, snäll, omtänksam, står för vad han tycker och tänker, visar sina känslor, har varit badboy men nu mera sköter han sig, tatuerad& tackvare mig, piercing i tungan, vi har den finaste vovven, en amstaff/schäffer/bordiecollie, vi har ett mysigt litet hus på landet (ska flytta snart dock), i min mage växer en otroligt älskad pojke, som är vår son. 


nu ska det mysas!

Nu har jag diskat det lilla efter maten osv så nu förtjänar jag att sitta ner och slappna av till bb för att sen sova med min älskade sambo! imorgon blir de läkarbesök för vår del, igen.. efter de blir de jobb till 16.30!

Nästa vecka väntas de en massa, begravning, möte med vår nya bm, rättegång, student osv, så de blir en vecka med blandade känslor vi har framför oss, men vi klarar allt tillsammans, det vet jag! :) 



du är mitt ljus i mörkret, 
min styrka på botten, 
min kärlek till kärleken
mitt liv, mitt allt!
Jag älskar dig Benjamin <3

pyssel& matlagning!

Dagens frukost: 
scones


Dagens mat :
Kotletter, potatis kroketter, bearnaisesås& grönsaker,


Dagens gotte:
marsipan täckta nöt kräms rullar med choklad dopp!


Förlåt till er som jag gjorde sugna och hungriga nu ;)



sagor har inte alltid ett lyckligt slut.

Sha! gårdagen gick ju bra att uppdatera maximalt, men idag har det varit sämre, men har inte riktigt hunnit i den vanliga "vardagen" , menmen.. nu har vi gått kvällsrunda, mysigt, städat och fått i ordning, iaf i storarummet och köket, men blir ändå extra städning imorgon, dvs tvätta osv. Simba ligger inne i sängen och väntar på oss nu, haha så söt! sen myser han in sig mellan oss när vi lägger oss, asså hallå så kan du inte göra liksom? haha nä han e söt vår lilla pojke :} 

Tog även lite bilder nu när vi var ute, men min kamera suger i kvällsläge för den ställer inte in fokus för det e mörkt och de e svårt att göra det själv också, av samma anledning!men bilderna kommer imorgon, eftersom vi ska lägga oss nu!
Benjamin, Emilio& Simba, ni är världens bästa familj <3

hero of war, that's who I'll be


Ledig idag och imorgon också, soooft! idag blir de läkaren med ryggen och handla! mycket mer vet jag inte än haha ;)

gårdagen va jätte härlig, maten blev spagetti och köttfärsås haha! sen åkte vi till lund och kollade Men in black 3, haha fet film ändå (: men frank va inte med, buuuhu! här har ni iallafall lite bilder från gårdagen (:






vad händer nu då?

Precis kommit hem från bjärred där jag va med älskling, sandra, jimmy& louize, åt glass och älskling bada! nu är systrarna och jimmy inne i lödde och handlar sen ska vi till mamma och pappa och lämna louize sen åker vi hem till sandra och käka sen åker vi in till lund för att gå på bio, vilken film får ni veta sen ;) så ikväll blir de en "parkväll"

Besök rekord på denna bloggen idag, va kul att ni gillar min mega uppdatering ;D

graviditeten - v 23+0(24)

Huden blir mindre genomskinlig efterhand som pigmenten tillkommer och den ser rynkig ut, eftersom kroppen producerar hud snabbare än den producerar fettet som ska fylla ut den inifrån. Barnet kan förmodligen känna om det vänder på huvudet eller ej. Det beror på att innerörat, som styr kroppens balans, nu är utvecklat. Ytteröronen är mjuka, men färdigutvecklade, och hörseln fungerar. Barnet gillar verkligen att röra sig och det finns det fortfarande plats till.


Emilio gömmer sig ;(


somriga bilder - somriga känslor





nya hårfärgen, igen..

ska man lägga ljus bruna eller blonda slingor?! hm..



nu är det bestämt!


sovit gott? det har iallafall jag! vaknade av en sötis som skällde lite imorse, så de va bara att hålla minen och gå upp fast man egentligen ville somna om, satte mig en stund i soffan och filosoferade sen kom älskling upp, och va jätte snäll som fixade min dator så nu laddar den igen, även fast det är lite krångel med de, men skiiit i de :).. 
hade en jätte trevlig dag på center syd igår med älskling, adam& rebecca, fick handlat hårfärg och skulle köpa ett limegrönt linne men såklart va de slut?! buu, får leta imorgon efter något annat ;) sen kom vi hem och jag hade lite självspa när älskling vilade! Färgade håret-duschade-ansiktsmask-noppa ögonbrynen-smörjde in facet osv. hur nice som hellst! sen vakna han och då somnade jag istället haha! och blev väckt till eurovision songconstest, så vi mös till de med godis och läsk, och svergie vann, så jävla awesome?! :o haha!

anyway, nu har jag bestämt mig ang förra inlägget, jag ska inte sluta blogga, utan ska istället försöka bättra mig med uppdatering!

sluta blogga eller bara ta uppehåll?

bra fråga det där.. 
vi får la se vad som händer, uppdaterar om det iallafall!

graviditeten - v 22+3

Barnets kropp håller nu på att bli rundare, men huden är fortfarande rynkig och det har börjat bildas pigment. Lårbenet är nu omkring fyra cm långt och huvudets diameter är mellan fem och sex cm. Barnets lungor tar ett jätteskutt den här veckan, när alveolerna bildas. Barnet fortsätter med sina andningsövningar. Det är kanske svårt att föreställa sig, men om ditt barn föddes nu skulle det ha en chans att överleva.




jag kör på diet, näe..


börjar med att säga grattis världens bästa mamma, älskar dig! 
uppe i god tid, älskling sa hej då kvart över 8 och sen dess har jag varit vaken, aja jag halv sover inte när jag kommer till jobb iallafall ;) just nu sitter jag i soffan och käkar tårta som blev över igår, haha gooottt :$ och jag vet att det inte är alls bra, men ibland får man väl va onyttig? 

Just det, i måndags fyllde vår älskade Simba ett år, tänk att vi har haft han redan typ 3 månader, de e helt sjukt, vår älskade son <3
& i igår va det exakt 4 månader till bf, 122 dagar, 17 veckor, aaah :D jag har liksom gått 22+3 nu då låter 17 veckor inte mycket, så de kommer nog gå snabbt tills vi har lilla emilio i vår famn :') 
har glömt inlägg om graviditeten nu e vecka 22(23) så jag fixar det när jag kommer hem från jobb, slutar 16.30 så är hemma runt 5, men sen e de lång helg, jeeeij! och imorgon är det torsdag, då har jag en full späckad dag, men de får ni veta mer om imorgon ;) nu ska jag spela sims en stund sen cykla, poss!


sommar, sommar& sol!

Hej, guuud vilket underbart väder det är, jobbigt att gå med tröja när man egentligen bara vill gå i bikini överdel, men sånt man får ta niu när man är gravid haha ^^ jag överlever, det ända jag dör av isf e längtan efter vår son! :) nu e min pojke i lödde och ska handla schwarzwaldtårta, så blir det att kränga det och kolla någon film, mitt förslag va eva&adam serierna, fett sööööt haha! får se vad han säger om det ;)

min helg i bilder.

Fredag: Inflyttningsfest hos syster.




Lördag: kalas i rövarkulan för svärmor, jennie& linus.





Söndag: cup i klagshamn med lillasysters fotbolls lag, harrie if






I got a hangover, wo-oh!


Rubriken gäller ju inte mig som jag hoppas ni alla fattar!!
blev som planerat ändå med inflyttningsfest, och de va riktigt kul, orkar inte skriva i text så jag beskriver i bild.


Älskling& jag 

Valentino& sandra

heh klubba e gott :$


& jag käkade och käkade fram tills resten av folket kom


Pernilla, benjamin, valentino, martin, jimmy, chris, andy där bakom, sandra& cilla


små barn roar sig lätt ;)

nu dör datorn snart så kan inte lägga in fler bilder och jag måste fixa mig inför kalas, simba har varit borta en timme, när vi väl hittar han får vi reda på att han har raggat tjejer, jävla buse, men min skatt är hemma nu <3

underbar dag.

oh va härlig dag med sol och lund!
älskling tog fel busskort imorse så han kom hem igen sen åkte jag med han till lund, gick på mötet sen träffa vi hans syster, hennes barn + tå extra barn, jag och älskling bjöd på glass och satt och mös i solen, underbart! nu kan bara graderna höjas lite till sen e de perfekt! 


Älskling, Linus, Jag (igga mitt face ser helt fuckt ut!) glömt namnen på dom två tjejerna& Maja!

men härlig sommarbild ändå :D kvällen ser inte lovande ut för inflyttningsfest, måste fixa någon som kan köööra... :( men imorgon e de kalas och de ska bli super kul nana :D POSS

Only my son can judge me.


Kan börja med att uppdatera från gårdagen, malmö vann med 1-0, fin fint :D nästa match e på torsdag nästa vecka så nu taggar vi tre poäng till :D kärlek till fina malmö 

Vakna av att benjamin prata i telefon med sin mamma, sen va jag vaken, benjamin kommer in och sätter sig på min sängkant och säger att en vän till han har dött, stackare :( får pysla om honom lite extra idag! sen åkte han på möte i Lund, och vovven här hemma fick ingen ro, inte förens nu, en halv timme senare, kansis! nu sitter jag och simba och kollar på afv, hahah gud jag sitter och skrattar för mig själv! nu ska jag äta upp min frukost och hoppas att tiden går snabbt tills min älskade sambo är hemma igen! Poss



fotbolls time!


slut på slappandet.


(lite sent men eftersom det är mitt första inlägg idag får de bli godmorgon inlägg ;))

Igår hade vi super mysigt här hemma med lillasyster på besök, åt bakpotatis och majkolvar vilket lillasyster verkligen uppskattade, sen kolla vi på halva "this means war" sen på bb efter det va det säng dags, men lillasyster kunde inte somna i soffan så hon kom in och bädda ner sig i vår säng, haha kan ni tänka er, två vuxna, en snart 13 åring och en stor hund i en och samma säng, vilket resultetar trångt men mysigt. dock vakna jag inatt och frös? hm, van vid dubbeltäcke medans vi fått byta till varsett enkel täcke nu, kan bero på det kanske. imorse när vi vakna mös vi ner oss i soffan och åt frukost och kollade klart på "tihs means war" super bra film, rekomonderar den verkligen för er som inte sett den! sen kollade vi på new years eve, även den va super bra! jag e nöjd med resultaten från filmerna, annars brukar man alltid bli besviken nu för tiden haha ;) nu ska jag börja med maten, blir snabb mat, kokt korv med bröd, enkelt men gott mums! Vid halv 5 kör jag, älskling, mormor& lillasyster hem till mamma och pappa för att kolla fotboll, malmö - elfsborg, elfsborg ligger etta i tabellen just nu, så det ska bli en spännande match! malmö ff i med och mot gång

igår färgade jag håret, så de oranga e borta nu iallafall haha, har en till färg liggandes i skåpet som jag ska ta i antingen idag eller imorgon, för imorgon blir de inflyttningsfest hos syster och på lördag kalas, så man vill ju va fin? hihi.. oj detta inlägget blev lite långt så får runda av nu, så hörs vi mer sen, poss!

haha bjuder på en söt bild från igår, onsdags mys med morötter
när en hel skål godis stod på bordet, det e bra saker de ;)


Dagens att göra


fast för evigt.


Sitter fortfarande kvar i sängen, orkar inte resa mig, min rygg gör allt för ont, känns som den bara blivit värre.. samtidigt vill jag bara gå upp och göra en stop mugg te, så gott! 

inget jobb för mig idag, mår bajs. så ska pilla lite med bloggen nu tills älskling kommer hem, så ska vi mysa en stund skulle jag tro :) poss!

graviditeten - v 21+2

Barnets huvud har vuxit tre mm i diameter sedan förra veckan. Håret växer och nu finns det ögonbryn!
Tarmarna har utvecklats så att barnet kan ta upp näring från fostervattnet som det sväljer. Även om det främst är moderkakan som förser barnet med mat passerar en del av den nu genom tarmarna och ner till tjocktarmen.  Barnets första avföring, som kallas mekonium, samlas alltså redan i tarmarna. Det är en grönsvart till ljusbrun substans, som barnet utsöndrar genom tarmen före, under eller efter förlossningen.
Barnet är nu hälften så långt som det kommer att vara vid födseln, men väger bara 10 procent av sin födelsevikt.
Barnets huvud har vuxit tre mm i diameter sedan förra veckan. Håret växer och nu finns det ögonbryn!
Tarmarna har utvecklats så att barnet kan ta upp näring från fostervattnet som det sväljer. Även om det främst är moderkakan som förser barnet med mat passerar en del av den nu genom tarmarna och ner till tjocktarmen.  Barnets första avföring, som kallas mekonium, samlas alltså redan i tarmarna. Det är en grönsvart till ljusbrun substans, som barnet utsöndrar genom tarmen före, under eller efter förlossningen.
Barnet är nu hälften så långt som det kommer att vara vid födseln, men väger bara 10 procent av sin födelsevikt.



i'm so sorry!!

hej sötnosar! Vår söta hund välte ner min dator häromdagen och nu funkar den.inte att ladda ska lämna in den imorgon för idag hinner jag inte har varit på vårdcentralen med min rygg och fick tens (någon aparat som ger lätta stötar) med mig hem, funkar det inte till på måndag ska jag träffa en läkare och få smärtstillande för det är muskulert, dock några special så emilio inte skadas av det. Just nu känner jag mig som en död fisk och hatar att blogga från mobilen, sån ångest på exakt allt just nu,tur jag har min sambo att mysa med :) inte alla som har den lyxen ;) heh.. Nu ska jag kolla simpsons och mysa med min älskade och en sprallig son i magen. Pooss

fredags mys!

idag har vi laddaat upp för en mysig kväll,
mat: hel kyckling, potatis, gräddsås& morötter lagade tillsammans med kycklingen, 
gotte till bb: kladdkaka och vaniljglass. 

självklart lagar jag allt efter jag inte har gett riktig tillit till min pojkes matlagning än haha ;) om man säger som så, han har en tendens till bränning haha!! tur det finns så mycket annat än han bra på om man ska se de som så ;p nu börjar magen kurra och snart kan jag nog sätta igång potatisen eftersom kycklingen varit inne en timme nu, första gången jag gör helkyckling så hoppas jag lyckas :$ 

vad ska ni göra för kul ikväll? (: 



kärlek blandat med ångest!

Som dom flesta vet klassa malmö ut helsingborg totalt igår, 3-0, fint! den lyckan är obesegrlig!!

Dock har jag just nu fet ångest över mitt hår, ehm, ja, nu avsöljar jag mig, jag e påväg och bli blond igen, hade två färgningar och en sligning, men de e gult/oranget, och topparna ska vi inte tala om, ska duscha sen och feta i med balsam i håret sen klippa mig. 

nu ska vi kolla igenom bebis kläder vi fick av syster igår, poss!

fööörlåt...


jobbat och efter jobb har jag bara velat umgås med mina pojkar så har inte alls suttit vid datorn. 

har färgat håret nu, i färgen som fick flest röster här/på fb, bild kommer ;) just nu kollar vi på bb, och jag sitter och e gottesugen hih, ska nog ta mitt choklad i kylen (a) har faktiskt inget att skriva just nu, e för trött i huvet, så istället skriver jag gonatt. poss!


upp och hoppa!


Usch vilken hemsk dröm jag hade inatt, drömde att min lillasyster blev kidnappad osv, uschuschusch.. e så orolig för henne alltid, att något ska hända.. fast jag vaknade och drack& sänkte elementet så drömde jag samma dröm igen, vaknade vid 5 och av någon anledning gjorde Benjamin det också, så berätta jag hela drömmen för han, gick på toa och myste, när jag somnar igen drömmer jag om vår son, att han va här hos oss, han hade lockigt hår& mina ögon, och han va så underbart söt! dock fick jag inte se han så mycket, han va tydligen mest med sin pappa, haha men de va ändå han, emilio, vår son! Så blandning mellan bra och hemsk natt för min del inatt..

Nu ska jag klä på mig och göra mig klar, om en timme rör jag mig mot jobb, 11- 16,30 men längesen sist så ska bli skönt att komma igång igen! tror även värkarna jag haft i mage och rygg börjat avta så de ska nog gå bra :) bloggar mer när jag kommer hem! poss

random saker du inte visste om mig.

SENASTE:
Dryck: saft
Telefonsamtalet: hm, hatar att prata i telefon så mamma kanske
Sms: mormor
Sång du lyssnade på: david guetta ft akon - sexy chick

HAR DU NÅGONSIN:
Dejtat någon två gånger: ja
Varit kär: yes
Förlorat någon speciell person: ja
Varit så trött att du somnat sittandes: ja

DINA TRE FAVORITFÄRGER:
Svart
Vit
Rosa

I ÅR HAR DU:
Lärt känna en ny vän: ja
Fått ditt hjärta krossat: nä :)
Skrattat så att du har börjat gråta: har jag säkert
Träffat någon som förändrat ditt liv: nja
Insett vilka som är dina äkta vänner: ja, speciellt när jag gick ut med min graviditet
Fått reda på att någon har pratat om dig: ja
Kysst en kompis: nä.

BLANDAT:
Hur många av dina msn-kompisar har du träffat: använder inte msn längre, men sen tidigare, ja.
Hur många barn vill du ha i framtiden: 1-2
Har du några husdjur?: japp vår älskade simba
Vill du ändra ditt namn: nä
Vad gjorde du under din förra födelsedag: hade mys med älskling
Vilken tid vaknade du idag: vid 9
Vad gjorde du igår runt midnatt: myste med älskling och kolla new years eve
Någonting som du längtar till: längtar efter vår son!
En sak du skulle vilja ändra om ditt liv: förbättra kontakten med vissa jag inte pratar med så mycket längre.
Vad gör dig irriterad: folk som e falska.

OM DIG:
Vad är ditt namn: Pernilla
Singel/upptagen: Upptagen.
Stjärntecken: Vädur
Kille eller tjej: Tjej
Hårfärg: brun/röd
Längd: ca 1.72 :$
Vad gillar du gällande dig själv: jag skiter så gott som i vad folk tycker och tänker om mig (jobbar fortf på de)
Piercings: Öronen, naveln & tungan
Tattoos: usch, 16-17 stycken.
Höger eller vänster: Högerhänt.

JUST NU:
Äter du: inget
Dricker du: inget
Är du på väg att: kolla på superhjältarna med mina pojkar
Väntar du på: hm inget. att de ska bli septemeber kanske. 

VAD ÄR BÄST MED MOTSATTA KÖNET?
Läppar eller ögon: båda
Kramar eller pussar: både och är underbart!
Kortare eller längre: Längre
Yngre eller äldre: kvittar egentligen.
Romantisk eller spontan: Romantiskt.
Snygg mage eller snygga armar: båda!
Tatueringar eller piercingar: hm, båda!
Känslig eller inte: mitt emellan, ska liksom inte böla för minsta lilla
Ragg eller förhållande: Förhållande.

HAR DU NÅGONSIN:
Kysst en främling: Ja.
Gjort något sjukt spontant: Ja.
Haft sex: Ja.
Krossat någons hjärta: Ja.
Dissat någon: Ja.
Gråtit när någon dött: Ja klart?
Gillat din killkompis (mer än som vän): ja.

TROR DU PÅ:
Dig själv: ja
Mirakel: japp
Kärlek vid första ögonkastet: Ja.
Gud: ibland.
Att kyssas på första dejten: Ja.
Änglar: nä,isåfall spöken/andar

SVARA ÄRLIGT:
Varit otrogen: mjo en gång...
Haft mer än en pojkvän på samma gång: nä
Tror du att det är möjligt att vara trogen hela livet ut: ja
Vad kan du inte "leva" utan: familjen, pojkvännen, emilio, simba, vännerna& mobilen
Har du svarat ärligt på dessa frågorna: ja varför skulle man annars svara på dom, bara onödigt då ju.



Bilderna från ultraljudet :')


genom denna bild fick vi reda på könet, världens bästa Emilio <3

profil

munnen och näsan under ifrån 

onda dockan haha ;) 
ansiktet fram ifrån


hela emilio i profil

det va underbart, och man såg hans lilla snopp bara man kolla vid benen sen ville den inte försvinna ur bild haha.. han e verkligen en livlig påg, men e nog sur på oss, för när vi var hos bm efter ul så skulle hon lyssna på hans hjärta, men vi fick absolut inte lyssna han bara sparka och hade sig, sen kände jag första riktiga sparken, oooh underbart! framflyttad en och en halv vecka igen, 20+1 och bf den 22 sept, mamma och pappa längtar och älskar dig så, vår son! <3


denna dagen har varit efterlängtad!

om en stund kör vi mot lund för ultraljud, hoppas bara älskling hinner va med eftersom han ska va på möte i malmö kl 4, *håller tummarna!* , efter ul åker vi andra vidare mot lomma till min kära bm, hon e så snäll :)! efter de blir jag hem körd till älskade vovven! och försöker fundera ut vad man ska äta idag, pankakor kanske? (a) hihi gottis.. uppdaterar när jag kommer hem ;) poss!


my heartbeat! ♥

Nu e de dags för sängen, trängas i en liten 120 säng e stor skillnad från vår stora dubbelsäng där hemma :(, saknar min lilla plutt simba där hemma också som mormor passar, buhu min bebis.. tur jag har min älskling här iallafall.. aja bra att jag e trött så jag kan somna snabbt idag, för då går tiden snabbt så vi kommer till ul hihi :D, och sen hem till simbisen! :*


äkta kärlek stavas MFF!

Sitter hemma hos mamma och pappa med dom två, älskling, systersonen& lillasystser och kollar älskade malmö - åtvidarberg och myser med lillkillen som är sjuk, lunginflamation och stört förkyld, stackare :( 

Glöm inte svara på frågan under!!

blond vs. brunett!

Ödet ligger i era händer, vilken färg ska de bli i sommar? ;D







Skriv en kommentar om vilken färg du förderar!

tillfällig header



Ny header kommer inom kort.



Sunday morning


Tänk vad jag har längtat efter denna dagen, även fast de e en söndag, men nu e de bara EN dag kvar tills vi får se vår lilla parv igen :D spänningen och nervustiteten stiger, och nu börjar folk misstänka att jag väntar tvillingar för jag växt så fort :o haha.. men även om det är tvillingar är dom lika välkomna, kommer inte älska någon mer eller mindre, och skulle aldrig kunna göra som en idiot i landskrona gjorde, göra abort på ett av barnen, helt sjuk i huvet? och läkarna som gick med på de, vafan e de för stil? helt sjukt.. 

Nu blir de frukost med min älskade pojke, uppdaterar igen senare, poss! (:

dags för lördagsmys!

nu orkar jag inte mer här asså, jag får spel.. nu får den va såhär sålänge så fixar jag header sen/imorgon, nu ska vi mysa med godis och film, kvällens filmer "ghettoblaster" & "the devil inside" blir skräckisen först så man kan sova ikväll hah.. :$

att somna mitt på dagen..

är bland det underbaraste som finns! jag fattar gamlingar& barn som sover middag, fan varför slutade man liksom? jag kommer i säng samma tid var kväll, mellan 11-12 fast igår va jag lite sen då, va inte i säng fören vid 1 haha ;) nej men det hela jag vill komma fram till är att, jag sten deckade till hipphipp efter vi hade ätit frukost, pojken min sover fortf så då passar jag på att fixa bloggen hihi (: så fort han har vaknat och fixat disken ska jag börja med mat, köttbullar i brunsås& hemma gjord potatismos, mums!

vår nyttiga frukost!

Vi blev grymt sugna på milkshake imorse så jag blanda ihop en god milkshake med vanlijglass, mjölk& björnbär, mums! & nu har vi handlat massa godis inför kvällens mys, så nu blir de riktig frukost, och sen ska jag fixa med bloggen och göra klart min header jag började med igår (: poss!




jag får speeeeel!!

mina humörsvägningar är inte att leka med, och tackvare att bloggen inte blir som jag vill så koookar mina nerver just nu!! och alla jävlar som kan detta är så jävla snåla och inte kan hjälpa till för dom säljer själv sina designer! asså suuuug? okej bara att fortsätta försöka, de blir väl bra tillslut! 

Tack och hej en sur tjej! :*

graviditeten - v 18+1 (19)

Livet i livmodern
Barnets hörsel utvecklas mellan vecka 15 och 20. Även om livet i livmodern är stillsamt är det inte ljudlöst och det kan barnet nu få glädje av. Barnet hör ditt blod strömma och det hör dina hjärtslag. Det hör när dina tarmar bubblar och när du nyser, hostar, rapar eller skrattar.  Barnet blir på ett tidigt stadium medvetet om din röst.
De nervceller i hjärnan som har med smak, känsel, lukt, syn och hörsel att göra blir mer specialiserade och skapar mer komplexa förbindelser.
Ett lager fett, som mest liknar deg, skyddar den växande huden mot fostervattnet. Det kallas fosterfett och sitter fast i lanugohåren.
Livet i livmodern
Barnets hörsel utvecklas mellan vecka 15 och 20. Även om livet i livmodern är stillsamt är det inte ljudlöst och det kan barnet nu få glädje av. Barnet hör ditt blod strömma och det hör dina hjärtslag. Det hör när dina tarmar bubblar och när du nyser, hostar, rapar eller skrattar.  Barnet blir på ett tidigt stadium medvetet om din röst.
De nervceller i hjärnan som har med smak, känsel, lukt, syn och hörsel att göra blir mer specialiserade och skapar mer komplexa förbindelser.
Ett lager fett, som mest liknar deg, skyddar den växande huden mot fostervattnet. Det kallas fosterfett och sitter fast i lanugohåren.



4 dagar kvar till ul, spänningen stiger, även nervositeten, klart man e nervös inför ett ul kvittar om det e första, andra eller tredje, ja vilket som, det är mitt tredje sammanlat, men första gången va jag typ 4 veckor gången haha en liten prick, andra gången 13+5 och nu har tiden sprungit iväg och är redan i 18+1, de e helt sjukt, känns som det va igår jag va på ul, men de e ju faktiskt några veckor sen, om en vecka har jag gått halva tiden, kan inte fatta det, magen börjar bli mer och mer synlig, benjamin börjar inse det mer och mer vilket kan säger själv och det märks på han, för min del kommer det upp för mig emellanåt sen tänker jag inte på det, har själv inte fattat det riktigt än, men tänk att jag bär på mitt, vårt älskade barn! :') jag älskar dig, världens finaste varelse! <3


bilden e tagen 17+6

sunny day

oh vilket underbart väder, men jag ligger i soffan med filt runt mig hah :$ .. men har legat/suttit och solat i mer än en timme idag så då får jag lov att frysa nu hah, färgen börjar komma, både på mig och älskling, dock inte på min mage för den e täckt hah. ska börja packa nu sen sover vi hos mamma och pappa inatt för benjamin ska på 2 möte i kävlinge imorgon så blir lättast så :) & imorgon ska bli lika skönt väder, så medans han e iväg njuter jag av solen, skönt! älskar solen!!

Favorit video i repris!

Sha! Då har man varit på lägenhetsvisning idag, men vi skiter i de, en tvåa i landskrona, lite för lite fönster om jag får säga de själv, 3 fönster på en 60 kvm? hm mörkt :/ haha.. efter landskrona va de hem och äta pizza, sen fick vi matkoma, haha! snart e de dags för chicken nuggets, ris& söt chilli sås, mums :D



Jag kommer alltid älska dig, hur störd du än är, hur mycket du än kommer gå mig på nerverna, så e de du, och de e dig jag kommer älska tills dagen jag dör! 



RSS 2.0